Praktijk de Opwaartse Spiraal, drs. Maria L. Sauter
Gortstraat 49
3905BC Veenendaal

Phone : +31 6 44725655

Email : info@deopwaartsespiraal.nl

KvK nr. 30259458
BTW nr.  NL001993103B65
NL37 KNAB 0209 1777 99

Hartelijk op mijn contactpagina. U kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met alle gegevens van de mensen waarmee ik werk. Voor een goede afstemming (die al even wettelijk is vastgelegd) gaat u door het versturen van dit contactformulier eveneens akkoord met de privacyverklaring, deze is hier te lezen. Bij voorbaat dank.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Meer info over openingstijden? Klik hier.

  Voor contact en reserveringen  kunt u  gebruik maken van het bovenstaande contactformulier of direct mailen naar info@deopwaartsespiraal.nl. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met mij opnemen. Bij geen gehoor, bel ik op korte termijn terug. Ik reageer altijd binnen 2 dagen, gebeurt dat niet, dan is uw boodschap helaas niet doorgekomen. In dat geval verzoek ik u vriendelijk om het nogmaals, mogelijk op andere wijze nogmaals te proberen. Hartelijke groet,

  Maria Sauter

  Om misverstanden te voorkomen:

  Let op: Ik geef alleen professionele & nette massages met veel plezier aan dames en heren. (Heren die meer willen adviseer ik verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.)

  Regio Utrecht

  Massage praktijk de opwaartse spiraal is uitstekend bereikbaar vanuit de hele regio Utrecht. De praktijk bevind zich op nog geen 10 minuten van:

  Write a comment