B ij de Holistische ontspanningsmassage staat even tot jezelf komen centraal. De massage is gericht op het vergrotHolistische ontspanningsmassageen van het complete welzijn. Door het lichaam los te masseren verdwijnen spanningen, worden spieren weer soepel en kom de geest tot rust. Dit kan in stilte, maar ook samen met een goed gesprek. Tijdens de massage is er extra aandacht voor eventuele klachten (vaak gaat het om nek- en rugklachten). Natuurlijk is ieder mens anders, maar in zijn algemeenheid hebben vrouwen vaak last van gespannen schouders en mannen van pijn in de onderrug. Onnodig hier mee door blijven lopen leidt vaak tot hoofdpijn of een aanpassing van de lichaamshouding waardoor vaak alleen maar meer klachten ontstaan. Veel mensen combineren behandelingen bij de fysiotherapeut met extra massage ter ondersteuning. In tegenstelling tot noodzakelijke behandelingen, ervaart men bij een Holistische ontspanningsmassage geen pijn en wordt er aandacht besteed aan een comfortabele en rustgevende ambiance. Het is een beproefde manier om stress los te laten, die bijdraagt aan een goede gezondheid. Mensen verlaten weer ontspannen en opgeladen de praktijk.

Verschillende massages:
30 Minuten
60 Minuten
90 Minuten

Praktijk de Opwaartse SpiraalHet is ook mogelijk om samen te komen voor een massage.Voor de gezeldschap of om beide te genieten. In de praktijkruimte staat een bank en kunt u ontspannen met een drankje en tijdschriften. Kijk bij tarieven voor de aantrekkelijke prijs van deze duo-behandeling.

(Let op: Ik geef alleen proffesionele & nette massages. Heren die meer willen adviseer ik verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.)

Write a comment