B ij de reflexzone voetmassage gaat men er vanuit dat het hele lichaam weerspiegeld in de voeten weerspiegeld wordt. De zones in de voeten hebben direct verbinding met lichaamsdelen en organen. Als mensen bijvoorbeeld rugklachten hebben, dan is dat terug te vinden tijdens de voetmassage. Door de voetreflexzonemassage wordt de rest van het lichaam in positieve zin beïnvloed en wordt de zelfgenezende kracht van het lichaam aangesproken en ondersteund. Zo kan er weer evenwicht in het lichaam ontstaan. Voorbeelden van klachten waarbij voetreflexmassage bij kan ondersteunen zijn o.a. spanningen in het nek/schouder/ruggebied, problemen bij spijsvertering en hoofdpijnen. Naast dat een voetmassage positieve effecten heeft is het ook vooral lekker. Onze voeten hebben vaak genoeg te verduren en het is heel ontspannend als voeten even goed worden gemasseerd.
Tijdens de massage, ligt u aangekleed op de massage tafel, maar indien gewenst, is het ook mogelijk de massage zittend uit te voeren.  Een broek/rok waarbij het mogelijk is om de onderbenen en knieën vrij te maken, is aan te raden. Anders is afdekken met een handdoek ook mogelijk. Op deze manier is het zeer geschikt om te boeken voor uw bedrijf op locatie: uw personeel kan op eenvoudige wijze in het zonnetje gezet worden, ontspannen en weer herladen aan de slag. (Informeer naar de mogelijkheden).

Deze massage is ook te combineren met een ontspanningsmassage en is ook een onderdeel van de 90 minuten massage.

Bij een Voetmassage van 30 minuten wordt de gehele voet gemasseerd voor een grotere balans in het lichaam.

Bij een Voetmassage van 45 minuten wordt de gehele voet extra uitgebreid gemasseerd met extra aandacht voor specifieke klachten.

Let op: Sommige drukpunten zijn niet aan te raden tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Mocht u zwanger zijn, dan verzoek ik u vriendelijk dit te melden voor het begin van deze behandeling.